Світловодський район
Суспільство

16 днів проти насильства

16 днів проти насильства
В рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» сектором молоді та спорту Світловодської районної державної адміністрації в Подорожненській, Великоандрусівській, Микільській, Григорівській школах району організовано та проведено відеолекторій «Залишайся людиною».
Під час проведення заходу начальник Світловодського міськрайонного управління юстиції Наталія Бащук та завідувач сектору молоді та спорту районної державної адміністрації Лариса Самойленко провели тренінг та ознайомили учнівську молодь з нормативними документами щодо попередження насильства. Учні переглянули відеофільми «Життя на продаж», «Жінки, яких б’ють». Всі учасники отримали листівки та буклети з переліком організацій та установ (із зазначенням номерів телефонів) до яких офіційно можна звернутися у разі випадку насильства або торгівлі людьми.

16 днів проти насильства

Під час проведення даних заходів волонтери Світловодської міськрайонної організації «Товариство Червоного Хреста України» (Голова Сергій Буравце) розповсюдили буклети та засоби особистої гігієни щодо попередження ВІЛ-інфекцій та СНІДу.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF