Знам’янський район
Суспільство

ХХІ міський Тиждень Дружби «Повір у себе»

ХХІ міський Тиждень Дружби «Повір у себе»
Дитина, що має інвалідність - частина й член суспільства, вона хоче, повинна і може брати участь у всьому багатогранному житті. Дитина, що має інвалідність, може бути так само здібна і талановита, як і її однолітки, що не мають проблем зі здоров'ям, але виявити свій дар, розвинути його, приносити з його допомогою користь суспільству, їй заважає нерівність можливостей.
Тож ж з метою реалізації можливостей дітей з особливими потребами центром соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді започатковані Тижні Дружби «Повір у себе» на базі спеціальної школи-інтернату для дітей з наслідками поліомієліту та ДЦП.

Протягом Тижня діти мали змогу стати учасниками спортивних змагань, відвідати міські бібліотеки, отримати цікаву та корисну інформацію, побувати на концертно-розважальних заходах, продемонструвати свої творчі доробки.

ХХІ міський Тиждень Дружби «Повір у себе»

Підсумком всього стало театралізоване дійство «Хай торжествують світло і доброта», під час якого були нагороджені діти- учасники виставки творчих робіт. Дітей поздоровили адміністрація закладу, директор ЦСССДМ Н. Шевченко, яка передала привітання від міського голови С.Філіпенка та вручила подарунок-набір канцтоварів.

Свято закінчилося, але наша співпраця продовжується.

"ВК" у PDF