Знам’янський район
Суспільство

Учасники АТО зустрілися зі школярами

Учасники АТО зустрілися зі школярами
3 грудня до навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа №2 – ліцей» завітали справжні захисники України, бійці-учасники антитерористичної операції – голова спілки ветеранів учасників АТО Володимир Герич та радник голови районної державної адміністрації з питань АТО Володимир Мухуров.
Зустрічали героїв оплесками. Не кожен день діти спілкуються з очевидцями подій, які сьогодні проходять на Сході нашої країни.
Бійці розповіли учням про реалії цієї неоголошеної війни, про необхідність захищати свою Батьківщину. Проводячи зустріч зі школярами, учасники бойових дій спробували донести до учнів, що саме зараз вони повинні навчитися любити та поважати, як один одного, так і нашу країну, цінувати мир та спокій, який сьогодні дістається занадто дорогою ціною – ціною людського життя.

Учасники зустрічі з гордістю слухали розповідь живих свідків та активних учасників військового протистояння за незалежність України. Пишалися незламністю наших героїв, їх непохитною вірою у перемогу над ворогом.

Учасники АТО зустрілися зі школярами

Не було кінця запитанням від школярів, які вони адресували бійцям. Жодне з них Володимир Герич та Володимир Мухуров не залишили без відповіді.

Наостанок учасники АТО подякували школярам за допомогу, яка постійно організовується в школах району та міста. Саме завдяки їй бійці продовжують захищати Україну.

У свою чергу учні подякували бійцям за їх подвиги, жертовність заради незалежності України і за цю зустріч, яка допомогла дітям на прикладі своїх земляків зрозуміти, що «патріот» – це не просто слово, а також – відчути гордість за наших захисників Вітчизни.

"ВК" у PDF