Онуфріївський район
Суспільство

Повір у себе

Повір у себе
3 грудня районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано ряд заходів з нагоди Дня інваліда. Діти із функціональними обмеженнями були запрошені до кафе «Перлина».
Зі словами привітань та побажань виступила директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді В.Фірсова.

Працівники районного центру дитячо - юнацької творчості цікаво та весело провели святково – розважальну програму. За участь у веселих іграх діти отримували призи.

Повір у себе

В подальшому було проведено, за традицією, ІХ районний фестиваль дитячо - юнацької творчості «Повір у себе» за тематикою «Україна – єдина країна». Учасниками фестивалю стали 17 дітей даної категорії, які продемонстрували свої досягнення у виробах із природного матеріалу, малюнках та декламуванні віршів.

На останок до діток звернулась господарка кафе «Перлина» А.Заєнчуковська зі словами побажань. Всі діти були пригощенні солодощами.
В цей день, з нагоди свята, районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено благодійну акцію для дітей з функціональними обмеженнями (ДЦП) з врученням солодких подарункових наборів.

"ВК" у PDF