Туристичні об’єкти / Де зупинитися / Санаторії, бази відпочинку

База відпочинку «Панський маєток».

База відпочинку «Панський маєток».
Село Успенка Онуфріївського району Кіровоградської області

22 липня цього року відбулося відкриття бази відпочинку «Панський маєток», що працює у форматі «зелений туризм». Свого часу це був приватний будинок, який перебудували з урахуванням потреб майбутніх відпочиваючих.
Тепер на території закладу загальною площею 1,4326 га розташувалися два будинки (більший і менший) та зони відпочинку.
ОСОБЛИВІСТЬ БАЗИ ВІДПОЧИНКУ
Філософія відпочинку тут — сімейний відпочинок. Можна сказати, що це заклад сімейного типу, який забезпечить приватність вашого дозвілля. Це не готель, де під одним дахом зустрічаються незнайомі люди, що може створювати певний дискомфорт, а місце, у якому можна усамітнитися з рідними та близькими людьми, змінивши звичну обстановку, проте продовжувати відчувати себе як удома. Може приймати відпочивальників цілий рік.

УМОВИ ТА ВАРТІСТЬ ПРОЖИВАННЯ
Менший будинок. Двоповерхова споруда на 2 спальні із двоспальними ліжками коштує 5 тис. грн на добу. Тут може знаходитися одночасно 4 особи. Є 2 розкладних дивани, тож за потреби можуть розміститися ще 4 відпочивальники, тоді за кожного слід доплатити 500 грн. Кожен поверх має вітальню та спальню. На першому поверсі розташовані кухня та санвузол (туалет та душова кабіна). У вартість оренди будинку входить і користування аква-зоною на вулиці (відкритий басейн, шезлонги), яка діє у літній період. Опалення будинку газове.

Більший будинок (на фото). Великий двоповерховий будинок на 4 спальні із двоспальними ліжками здається на 8 осіб. Оренда будинку на добу становить 10 тис. грн. Та можна поселити ще 4 особи, за яких слід доплатити 700 грн. з людини. На обох поверхах розмістилися спальні та санвузли (туалет та душова кабіна). На першому поверсі кухня, великі вітальня та гардеробна. Усередині будинку внутрішня SPA-зона: басейн, джакузі, сауна, хамам, користування якими входить у загальну вартість оренди. Також у вартість входить і користування аква-зоною на вулиці. З балкону відкривається панорама на берег Дніпра. Атмосферу затишку також створюють меблі зі штучного ротангу, камін та декор. Опалюється дровами.
Обидва будинки
Кімнати облаштовані кондиціонерами. Є телевізори, Wi-Fi.
Парковка для автомобілів знаходиться на подвір’ї.
Для зручного відпочинку із дітьми є стілець для годування дитини і ліжечко для немовлят.
Кухні у кожному будинку укомплектовані посудом (як каструлями й сковородами, так і тарілками), тут же ви закип’ятите чай в чайнику, а охолодите напої чи приготовану їжу в холодильнику. Для приготування встановлені кухонні плити. До речі, можете готувати самі, а можете доплатити кухарю 200 грн — і це зробить він. Вартість сніданку входить до вартості оренди обох будинків. Сніданки, обіди та вечері проходитимуть у облаштованій обідній зоні на кухні.
На території маєтку є 2 затишні альтанки та мангал.
На подвір’ї збудована руська лазня, користування якою коштує 200 грн. на год.
Діти можуть бавитися на дитячому майданчику. Зараз триває будівництво тенісного корту.
Уся територія бази прикрашена квітами та екзотичними деревами.
Комфортне перебування забезпечують 2 покоївки, 2 дворові, 3 охоронці, 1 кухар та 1 озеленювач.
Якщо відпочинок триватиме більше 6 днів, тоді 1 доба перебування — безкоштовна.


ДОДАТКОВІ ПОСЛУГИ
У «Панському маєтку» для відпочинку окремо (без проживання) можна скористуватися відкритою зоною: до ваших послуг руська баня, аква-зона, альтанки, мангал. Вартість послуг: 300 грн на одну дорослу особу протягом дня, 150 грн для дітей віком від 6 до 14 років, для дітей до 6 років перебування безкоштовне. Руська лазня — 200 грн. на годину.
Також це місце — облаштована локація для виїзних церемоній (а це не лише весілля, а будь-яка урочиста подія від хрестин до ювілею) та фотосесій. Година оренди території для виїзної церемонії — 1000 грн, для фотосесії — 600 грн.


ЯК ДІСТАТИСЯ
База відпочинку розташована у межах села за адресою: с.Успенка, вул. Набережна, 90. Дістатися сюди можна авто чи пасажирським автобусом, що курсує на Дніпро або Запоріжжя та, зокрема, автобусом Кременчук — Успенка.

КОНТАКТИ
Директор Надія Афанасьєва, телефон (098) 800 39 34.