Новгородківський район
Новий рік / Влада

Новорічні віншування

Новорічні віншування
13 січня на свято Старого Нового року до районної державної адміністрації завітали колядники з районного будинку культури та представники від учнівського і педагогічного колективу ПТУ № 36 аби привітати керівництво району, працівників райдержадміністрації та районної ради з прийдешніми новорічно-різдвяними святами.
Колядники виконували колядки та щедрівки, дотепним гумором та театральними сценами розважали присутніх, побажали працівникам державних установ добра, здоров’я, миру та злагоди у Новому 2016 році. У залі панувала справжня святкова атмосфера:колядники, Меланка з Василем, цигани, Коза, символ року Мавпа – створювали відчуття прийдешнього свята.

Глядачі із великим задоволенням поринули у вихор подій, які відбувалися в залі. Вистава, запропонована казковими героями, не залишила байдужими жодного присутнього.

Новорічні віншування

Колективи районної державної адміністрації, районної ради подякували гостям за щирі побажання, адже за народними повір’ями те, що побажають колядники та щедрувальники, обов’язково має здійснитися у Новому році.

Голова райдержадміністрації Андрій Кочерга та голова районної ради Олександр Горбенко вручили колядникам солодкі гостинці та побажали їм успіхів у здійсненні найзаповітніших мрій і сподівань.

А від вдячних глядачів артисти отримали рясні аплодисменти.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF