Знам’янський район
Новий рік / Влада

Де коза ходить - там жито родить

Де коза ходить - там жито родить
13 січня до міської ради завітав Різдвяний Вертеп (Коза, Меланка та інш.) – вокальний колектив смт Знам’янка Друга «Горлиця» (керівник - К.Пасхалова, акомпаніатор - С.Азаров) та учасники вокального колективу До-мі-сольки» (керівник - К.Пасхалова), хореографічний колектив ЦДЮТ "Сузір’я" (кер. О.Андрєєва) та учасники концертно-театральної студії Будинку культури смт Знам’янка Друга.
Гостей зустрічали міський голова Філіпенко С. І. та перший заступник міського голови Загородня В.Г., які всіх гостей пригостили солодкими подарунками.

Де коза ходить - там жито родить

Із давніх-давен у нашого народу існують такі традиції, як колядування та щедрування, і вони здійснюються по-особливому чарівно, казково, неповторно, – зазначив Сергій Іванович. – І це не прості співання, це обрядові дійства, наділені величезною доброю силою. Звичаї, надбані поколіннями, об'єднують людей в один народ, що, на мою думку, найголовніше. Я вітаю всіх знам’янчан зі старим Новим роком і бажаю насамперед миру. Нехай будуть злагода і благодать у наших сім'ях, добробуту й усіляких гараздів!

Після завершення візиту до міської ради, святковий Вертеп завітав з колядками та щедрівками до міського Палацу культури, магазину "Імперії", селищної ради смт Знам’янка Друга та підприємств, розташованих на її території

"ВК" у PDF