Знам’янський район
Новий рік / Суспільство

Новорічні пригоди

Новорічні пригоди
Мабуть, ті, хто найбільше чекають прийдешніх свят - наші діти. Саме вони дуже вірять в дива та в казку, напевно знають, що Дід Мороз ось-ось постукає до них у вікно, або тихенько залишить подарунок під ялинкою, вірять у всемогутню силу добра, яка обов’язково переможе, й тим самим додають сили нам.
Новий рік, в першу чергу, – це свято для наших діток, тому, хто, як не ми, маємо подарувати їм казку. Центр дитячої та юнацької творчості наприкінці кожного року традиційно проводить для вихованців новорічні ранки, адже саме вони для всіх нас є чи не найяскравішими спогадами з дитинства .

25 грудня 2015 року Центр дитячої та юнацької творчості гостинно запросив своїх вихованців на новорічну пригоду. Дітей зустріли казково вбрана сцена та чарівна красуня-ялинка. Дійство, яке відбувалось в залі, справді занурило кожного вихованця в новорічну пригоду, адже тут і «Чахлик невмиручий» і його подруга «Кікімара», «Сніговики», «Коза», «Мавпа» та звичайно «Дід Мороз» і «Снігуронька».

Казковими героями стали керівники гуртків: М.Стукаленко, К.Степанова, О. Демченко, О.Андрєєва, В.Марченко та О.Фрайнд. Режисером новорічного дійства стала О.Фрайнд, культорганізатор закладу.
Завдяки майстерності О. Безая під час новорічного ранку звучав чудовий звуковий супровід.

Новорічні пригоди

Ніхто з дітей не залишився осторонь дійства і кожен отримав солодкий подарунок від Діда Мороза.
Новорічний ранок запам’ятався пригодою, цікавими розважальними конкурсами та новорічною дискотекою подарувавши кожному вихованцю гарний настрій та чимало нових вражень.

"ВК" у PDF