Знам’янський район
Новий рік / Суспільство

«Пригоди домовика Кузі та Баби Яги» у Знам’янці

«Пригоди домовика Кузі та Баби Яги» у Знам’янці
У Знам’янському будинку культури відбувся новорічний ранок для дітей різних соціальних груп (дітей учасників АТО, багатодітних родин, сиріт).
Свято розпочалося в казковій атмосфері, яку створили учасники концертно-театральної студії (актори - А.Іванова, С.Чередніченко, І.Коломійченко, С.Азаров, оформлювач свята О.Авраменко, звукооператор та відеооператор О.Редько та Т.Шпинюк) залучивши всіх дітей в новорічні пригоди. З усіма героями діти радо веселилися, танцювали, грали, водили хороводи навколо ялинки, а допомагали під час свята вихованці хореографічного колективу «Сузір’я» (кер. О.Андрєєва) Ц‎ДЮТ.

«Пригоди домовика Кузі та Баби Яги» у Знам’янці

В дійство казки заохотили і дорослих, і дітей, перетворивши злі наміри та вчинки Баби Яги (яка спочатку зачаклувала домовика Кузю) на добрі справи.

По завершенню свята були визначені переможці «За кращій новорічний костюм», дітлахи отримали подарунки від голови Знам’янського осередку партії «УКРОП» Холявка Р.А., і кожна дитина уходила зі свята з солодким подарунком від адміністрації селищної ради на чолі голови Москаленко С.Б.

«Пригоди домовика Кузі та Баби Яги» у Знам’янці

Діти та дорослі висловили своєю радістю та щирими відгуками вдячність за прекрасне свято, піднесений настрій, за турботу і всі позитивні емоції в святковій атмосфері.

"ВК" у PDF