Знам’янський район
Новий рік / Суспільство

Для новорічного настрою знам’янчан

Для новорічного настрою знам’янчан
Міська ялинка Знам’янки, прикрашена у новорічне вбрання, додає чарівності та відчуття свята. Днями відбулося її урочисте відкриття.
У рамках заходу, творчий колектив Палацу культури створив казкову атмосферу театральним дійством «Хто справжній?». Близько 300 знам’янчан стали учасниками свята відкриття.

Для новорічного настрою знам’янчан

Крім новорічної красуні, центральну площу біля Палацу культури оздобили святковою інсталяцією новорічного будиночку та мультиплікаційних героїв. Тепер мешканці нашого міста можуть зробити поряд з ними фото на згадку.

Вражають своєю креативністю прикраси і вітражі на яких тепер живуть казкові тваринки.

Розповідає директор Палацу культури Лілія Кравцова: «Нашій команді дуже хотілося створити гарний новорічний настрій для мешканців міста. Деякі прикраси ми виготовили власними силами. Дуже хочеться, щоб знам’янчани оцінили нашу роботу та зберігали оздоблення площі протягом усіх свят. Шановні знам’янчани! Будь чемними і пам’ятайте, що ми творимо красу нашого міста власними руками. Поважайте працю інших, щоб у нашої команди і надалі було бажання створювати прекрасне. Хочеться додати наступне: біля Палацу культури ведеться цілодобове відеоспостереження. У разі виникнення екстренних ситуацій, ми тепер можемо легко виявити винуватця. Крім того, хотілося б застерегти тих, у кого виникне бажання зрізати світлове оформлення – воно знаходиться під великою електричною напругою, і будь-які необдумані вчинки можуть призвести до небезпечних ситуацій.»

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF