Новгородківський район
Інтерв’ю

Закоханий в красу рідної землі

Закоханий в красу рідної землі
Багата українська земля не лише родючими землями, безкраїми степами, повноводими ріками та мальовничими небокраями, а також і митцями, які невпинно працюють над увічненням цієї краси, фіксуванням її на полотні барвистими фарбами. Ці витвори, які виходять з-під пензля художника, не порівняєш ні з чим, адже кожна картина — це індивідуальність, тут подих майстра, його думка, стиль, глибокий зміст.
Такий талановитий митець проживає і в селищі Новгородка. Це художник Ігор Борисович Вишніченко.

Закоханий в красу рідної землі

Ігор Вишніченко з 2009 року постійний учасник Великоднього Благодійного Аукціону, активний учасник різноманітних обласних і всеукраїнських симпозіумів, пленерів та акцій. У 2012 році митець разом із групою художників-однодумців брав участь у створенні диво-писанки, яка в Києві зайняла одне з перших місць серед писанок з інших областей України. Провідною ниткою у творчості Ігоря Вишніченка є безкрая любов до Батьківщини, її безцінної тонкої краси природи, безкрайніх просторів та незбагненної природної енергії.

Наразі в Музеї історії Новгородківського району діє виставка картин художника «Україна єдина». Споглядаючи з яким натхненням виконані його картини, розумієш, що лише справжня любов до рідної землі дозволяє пану Ігорю так переконливо писати свої полотна. Відвідувачі нашого музею мають змогу не лише переглянути виставку картин художника, а й спробувати себе в художній майстерності, взявши участь в майстер-класах, які дає митець.

Закоханий в красу рідної землі

Музей знаходиться за адресою: смт Новгородка, вул. Квітнева, 15.

Контактні телефони: 068-313-77-88, 050-032-90-34.

"ВК" у PDF