---
Надзвичайні події

Працівники поліції встановили особи громадян, які намагалися вчинити крадіжку

Працівники поліції встановили особи громадян, які намагалися вчинити крадіжку
Ними виявилися двоє жителів міста Світловодськ, 47 та 35 років, раніше неодноразово судимих за аналогічні злочини. Цього разу чоловіки спробували викрасти вироби з металу, але були викриті на місці події.
"До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що невідомі особи перебувають на території його подвір’я.

Як встановили правоохоронці, двоє чоловіків розпивали алкогольні напої. Згодом, аби продовжити застілля, знайомі вирішили вчинити крадіжку металу. Проходячи по вулиці, помітили світло на одному з подвір’їв.

Один із чоловіків переліз через паркан та побачив на території домоволодіння кілька виробів із металу. Трубу злодію не вдалося підняти, натомість інше майно він почав передавати товаришу через паркан. У цей момент на місце за викликом потерпілого прибули поліцейські та застали осіб "на гарячому", - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом слідчим розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 (замах на злочин) ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 років.


За матеріалами Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області

"ВК" у PDF