---
Надзвичайні події

Взято під варту двох громадян, які за один день вчинили розбій, крадіжку та незаконно заволоділи транспортним засобом

Взято під варту двох громадян, які за один день вчинили розбій, крадіжку та незаконно заволоділи транспортним засобом
Досудовим розслідуванням установлено, що 10 квітня 2018 року зазначені громадяни за попередньою змовою між собою, з метою заволодіння чужим майном, проникли до аптеки у с. Глинськ та із застосуванням насильства вчинили розбійний напад на фармацевта, заволодівши грошовими коштами в сумі 1080 грн. Згодом, продовжуючи свої протиправні дії біля с. Ганнівка намагались незаконно заволодіти транспортним засобом марки «ВАЗ 2107», а також вчинили крадіжку речей та грошових коштів із салону зазначеного автомобіля.
Завдяки злагодженим професійним діям правоохоронців зловмисників було затримано. Їм повідомлено про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч. 3 ст. 187, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 289, ч. 2 ст. 185 КК України. За вчинене затриманим загрожує покарання на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

За клопотанням Знам’янської місцевої прокуратури Світловодським міськрайонним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці щодо двох жителів Світловодського району, 1984 та 1985 років народження, за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 2 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна).

Досудове розслідування триває.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF