Знам’янський район
Надзвичайні події

Поліцейські повідомили жителю області підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень

Поліцейські повідомили жителю області підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень
Сварка, яка виникла між двома жителями міста Знам’янки, закінчилася спричиненням одному з них ножового поранення. За скоєне зловмиснику загрожує покарання – до 8 років позбавлення волі.
«Пригода сталася в центрі міста біля одного з кафе. Під час відпочинку у розважальному закладі двоє місцевих жителів, 20 та 24 років, посварилися. Потім вже на вулиці між опонентами виникла бійка. Старший із них дістав із кишені ножа та завдав ним молодшому удару, після чого з місця скоєння злочину зник.

Потерпілий відразу ж попрямував до свого будинку та ліг спати, незважаючи на поранення. І лише вранці наступного дня звернувся за допомогою до лікарні, де з’ясувалося, що у чоловіка пошкоджено внутрішні органи. У даний час повідомлено про підозру у скоєні злочину», - розповів т.в.о. начальника Знам’янського відділу поліції Сергій Стешенко.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), триває. За такі дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


За матеріалами Знам’янського відділу
поліції Кіровоградської області

"ВК" у PDF