Світловодський район
Надзвичайні події

Чоловік «полював» на комп’ютерне обладнання і телевізори

Чоловік «полював» на комп’ютерне обладнання і телевізори
До Світловодського відділу поліції у грудні надійшло повідомлення про те, що з приміщення пансіонату, в якому розташовані офіси, невідома особа здійснила крадіжку системного блоку, монітору та клавіатури. Через декілька днів надійшло аналогічне звернення про викрадення «wi-fi»-роутера.
Поліцейські викрили у злочинах раніше судимого за крадіжки місцевого жителя. Громадянин увечері проходив повз пансіонат і вирішив здійснити крадіжку. Злодій відчинив вікно та проник до приміщення. Потім знайшов дорожню сумку, склав у неї викрадені речі та відніс додому, а в подальшому продав знайомому за 2000 гривень. Отримані кошти витратив на власні потреби, - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Крім того, як з’ясувалося, зловмисник причетний і до крадіжки ноутбука та монітору з місцевої лікарні, а також 2 телевізорів із банного закладу. Поліцейські встановили, що ноутбук злодій залишив для власного користування, а телевізори та монітор продав знайомому, отримавши близько 5000 гривень.

За цими фактами триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Загалом працівники поліції перевіряють причетність 40-річного громадянина на причетність до 9 фактів кримінальних правопорушень.

За матеріалами Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області
Чоловік «полював» на комп’ютерне обладнання і телевізори

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF