Світловодський район
Надзвичайні події

Працівники поліції викрили зловмисників у крадіжках металевих батарей

Працівники поліції викрили зловмисників у крадіжках металевих батарей
Загалом поліцейські перевіряють юнаків на причетність до 7 фактів кримінальних правопорушень. За вчинене особам може загрожувати покарання - до 6 років позбавлення волі.
До Світловодського відділу поліції надходили звернення місцевих жителів про викрадення батарей опалення з під’їздів багатоповерхівок.

Як з’ясували поліцейські, двоє юнаків, 18 та 19 років, уночі зайшли до під’їзду багатоповерхівки та пошкодили кріплення батареї опалення, що знаходилася між поверхами, внаслідок чого вона відламалася.

Викрадену трубу злодії поклали до автомобіля, який знаходився у користуванні одного з молодих людей. У подальшому майно особи продали, а отримані кошти розподілили та витратили на власні потреби. Нині правоохоронці встановлюють причетність спільників до подібних злочинів, - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF