Новгородківський район
Надзвичайні події

У Новгородці викрали мопеди

У Новгородці викрали мопеди
Двоє юнаків незаконно заволоділи мопедом жителя селища Новгородка, щоб покататися. Поліцейські швидко вирахували зловмисників та встановили їх причетність ще і до крадіжки з магазину.
На початку листопада до відділення поліції надійшло повідомлення від потерпілого про зникнення з подвір’я транспортного засобу.
Протягом доби поліцейським вдалося вийти на слід зловмисників. Ними виявилися неповнолітні місцеві мешканці. Хлопці помітили у чужому домоволодінні два мопеди. Вночі проникли на територію та спробували завести один із них, коли це їм не вдалося – незаконно заволоділи іншим. Після прогулянки «з вітерцем» юнаки сховали транспорт поблизу кладовища поміж дерев, де його і вилучили правоохоронці.

Під час проведення подальших слідчо-розшукових дій поліцейські встановили, що влітку 14-річні хлопці також вночі проникли до приміщення магазину, звідки викрали гроші та кілька пляшок слабоалкогольного напою», - розповів начальник Новгородківського відділення поліції Віталій Осієвський.

За цими фактами триває розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно з санкціями статей особам може загрожувати покарання – до 8 років позбавлення волі.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

kg.npu.gov.ua

"ВК" у PDF