Світловодський район
Надзвичайні події

Цілий арсенал зброї знайшли у звичайній квартирі та гаражі мешканця Світловодська

Цілий арсенал зброї знайшли у звичайній квартирі та гаражі мешканця Світловодська
Три гранати Ф-1 і РГД-5, саморобний вибуховий пристрій, обріз мисливської рушниці, малокаліберну гвинтівку, тротилову шашку вагою 200 грамів та майже вісімдесят набоїв різного калібру для вогнепальної зброї — такий скарб зберігав 30-річний житель Ревівського мікрорайону міста Світловодська у своєму помешканні та гаражі.
Під час санкціонованого обшуку 27 квітня співробітники Служби безпеки України вилучили цей арсенал за двома адресами, — поділився новиною з нашим виданням один співробітник СБУ. Він же повідомив нашому кореспонденту, що власника арсеналу, не військового (як можна було б подумати) не затримували, він відпущений під особисті зобов’язання.

Слідчими СБУ відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України. Санкціями цієї статті передбачено: носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу — караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

Слідчі дії тривають.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF