Світловодський район
Надзвичайні події

У Світловодську виявлено черговий факт браконьєрства

У Світловодську виявлено черговий факт браконьєрства
27 квітня, в ході проведення рейду з виявлення фактів браконьєрства, працівниками Світловодського ВП ГУНП в Кіровоградській області та інспектором Кіровоградрибоохорони було виявлено факт вчинення протиправних дій громадянином З., за наступних обставин:
О 7 годині, 27 квітня, перебуваючи на Кременчуцькому водосховищі Світловодського району Кіровоградської області, громадянин З. здійснював вилов риби за допомогою забороненого знаряддя лову: 3 сіток місинових загальною довжиною понад 150м.

Внаслідок протиправних дій останній вилов: плітки - 51шт., коропа - 2 шт., ляща – 6 шт., карася -38 шт. Загальною вагою 17 кг, чим спричинив матеріальні збитки державі на загальну суму 6613 грн. (Розрахунок відповідно до постанови КМУ від 21.11.2011 р. №1209 " Про затвердження такс для обчислення розміру відшкодування шкоди внаслідок незаконного добування ( збирання ) або знищення цінних видів водних біоресурсів").

У Світловодську виявлено черговий факт браконьєрства

Матеріали виявленого правопорушення будуть направлені до Світловодського міськрайонного суду в Кіровоградській області.

Також 27 квітня був зафіксований випадок продажу риби на зупинці (р-н АТБ), без належних документів, було складено протокол ч.1 ст.88-1 КУпАП, який буде направлено до суду.

"ВК" у PDF