---
Надзвичайні події

Через негоду обмежено рух на автошляхах України

Через негоду обмежено рух на автошляхах України
За інформацією Укравтодору, у зв’язку з різким погіршенням погодних умов (дощ при мінусовій температурі повітря, ожеледь), вводиться тимчасове обмеження руху великогабаритного, великовагового та пасажирського транспорту на таких автодорогах:
ВВЕДЕННЯ ОБМЕЖЕНЬ

Вінницька область

В зв’язку з несприятливими погодними умовами (дощ при мінусовій температурі повітря, ожеледь), з метою недопущення скоєння ДТП та утворення заторів в русі, введено обмеження для руху автобусів на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення з 06:00 3 лютого 2017 р.
Про відновлення руху буде повідомлено додатково.

Хмельницька область

В зв’язку з несприятливими погодними умовами (дощ при мінусовій температурі повітря, ожеледь) склалась складна ситуація по забезпечення проїзду автотранспорту по мережі доріг місцевого значення. З метою недопущення скоєння ДТП та утворення заторів в русі, прийнято рішення про введення обмеження для руху великовагового транспорту та автобусів по а/д місцевого значення з 05:00 03 лютого 2017 р.

Про відновлення руху буде повідомлено додатково.

Закарпатська область

В зв’язку з підвищенням температури повітря до плюсових позначок та дощу, стався перелив води висотою близько 20 см через дорогу місцевого значення О-071001 Свалява – Мукачеве, в с. Пасіка Свалявського р.-ну. Через загрозу подальшого підтоплення приватних будинків у с. Пасіка, органами місцевої влади здійснюються заходи по влаштуванню загороджень мішків з піском на зазначеній дорозі, через що, з 21:30 2 лютого 2017 р. рух по а/д Свалява – Мукачеве перекрито для транспорту.
Об’їзд здійснюється по а/д М-06, яка проходить паралельно.

ЗНЯТТЯ ОБМЕЖЕНЬ

Житомирська область

Рух автобусів автомобільними дорогами загального користування місцевого значення починаючи з 13:30 4 лютого 2017р.відновлено.

"ВК" у PDF