Світловодський район
Надзвичайні події

Виробнича травма на «Плайтех» — руку працівниці намотало на шнек

Виробнича травма на «Плайтех» — руку працівниці намотало на шнек
Спільне українсько-американське підприємство ТОВ "Плайтех" відзначилося ще одним нещасним випадком на виробництві — розповів нашому виданню Сергій Якименко, заступник начальника відділення — головний страховий експерт з охорони праці ВД ФССНВ в Олександрійському районі.
24 січня приблизно о 21:20 47-річна складальниця підприємства виконувала роботу по набору пакетів шпону для виробництва фанерних гнуто-клеєних заготовок. Листи шпону з нанесеним клеєм вона брала зі столу, що знаходився поряд з клеєнаносним верстатом. Під час виконання роботи, при ввімкнутому верстаті, потерпіла підсунула руку під підтримуючій шнек верстата, її рука потрапила між пластини шнеку, в результаті чого жінка отримала тяжку травму правої руки.

Потерпіла госпіталізована до травматологічного відділення Світловодської ЦРЛ, їй надається вся необхідна допомога. Сергій Якименко розповів нам також про те, що сьогодні зустрічався з потерпілою в лікарні. Вона перенесла операцію, їй встановили апарат Ілізарова. Прогнози лікарів на одужання — втішні.

Наказом начальника управління Держпраці у Кіровоградській області створена комісія з спеціального розслідування цього нещасного випадку. Триває розслідування.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF