Світловодський район
Надзвичайні події

Крадіїв люків затримали у Світловодську

Крадіїв люків затримали у Світловодську
Двох крадіїв люків затримано! Таку новину щойно повідомив нашому виданню начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
"Бригада" з трьох осіб зняла з колодязів 19 люків у Світловодську. Два крадії з м. Кременчука, 1 – місцевий. Поліцейські затримали поки що двох фігурантів цієї справи, третього розшукують.

Ситуацію прокоментував Дмитро Ткачонок на своїй сторінці у Фейсбук: "Сьогодні у Світловодському районі наші колеги затримали трьох громадян (двоє мешканців Кременчука та один місцевий житель), які через бажання наживи ризикували життям та здоров"ям багатьох людей. Зловмисники за три ночі поцупили близько двох десятків металевих люків, що закривали колодязі комунікаційних систем. Через це значна частина Світловодська залишилась з глибокими ямами на дорогах, та ще гірше - тротуарах, якими ходять люди. Нині з затриманими працюють слідчі. Частину викраденого майна в даний час вилучають на одному з приймальних пунктів м. Кременчука. Дякую колегам!".

9 грудня начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий додатково повідомив: "Частину вкрадених люків вилучили, вони будуть повернуті власнику. Також знайшли 2 автомобіля ВАЗ 2101, на яких перевозили вкрадене. Відправили їх на майданчик поліції. Звертаємося до суду з проханням накласти арешт на це майно".

"ВК" у PDF