Світловодський район
Надзвичайні події

Світловодські поліцейські викрили гральний бізнес

Світловодські поліцейські викрили гральний бізнес
У ході проведення перевірки працівники Світловодського відділу поліції та Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ Нацполіції України в приміщені одного з Інтернет-кафе вилучили 17 одиниць комп’ютерної техніки та термінал для поповнення рахунків.
На початку тижня правоохоронці отримали оперативну інформацію про те, що в закладі здійснюється надання послуг у сфері грального бізнесу та організовано букмекерську контору.

Інформацію було внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

"Попередньо встановлено, що даний заклад мав цілодобовий графік роботи. Гравцю присвоювався особистий рахунок, після чого через наявний в приміщенні термінал вносилися кошти, які використовувалися під час гри у вигляді зроблених ставок. У разі виграшу гроші потрапляли на електронний рахунок відвідувача та у подальшому їх можна було отримати в терміналі", — повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Розслідування за цим фактом триває. За незаконні дії особам загрожує покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

"ВК" у PDF