---
Надзвичайні події

Алкогольні граблі

Алкогольні граблі
Не зважаючи на масові отруєння людей неякісним алкоголем, який розливали злочинці у Харківській області, та сумну статистику: на 04.11.2016 року 145 людей отруїлось, з яких 67 померло, наші громадяни продовжують купувати дешевий алкоголь невідомого походження
Як відомо, попит породжує пропозицію, а саме підпільне виробництво оковитої.

Працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Кіровоградській області, з метою недопущення надходження на ринок небезпечної алкогольної продукції, в ході розслідування кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.204 КК України, 5 листопада цього року, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення і відшукання знарядь кримінального правопорушення, на підставі ухвал слідчого-судді, проведено ряд обшуків у м. Гайворон.

В результаті проведених заходів виявлено та вилучено з незаконного обігу всього 1446 літрів водно-спиртової суміші на загальну суму 159тис. гривень. Вилучені суміші направлено до Науково-дослідного інституту судових експертиз для проведення судово-хімічної експертизи.

На разі триває досудове розслідування.

"ВК" у PDF