Знам’янський район
Надзвичайні події

Запобігти. Врятувати. Допомогти

Запобігти. Врятувати. Допомогти
25 жовтня в ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» проводилась акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти.».
Акція проводилася Знам’янським МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області з метою підвищення рівня обізнаності населення у сфері безпеки життєдіяльності, попередження виникнення надзвичайних подій, роз’яснення правильних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, а також популяризації професії рятувальника, формування активної життєвої позиції підростаючого покоління.

Запобігти. Врятувати. Допомогти

Під час проведення акції учням було продемонстровано гасіння умовної пожежі та надавання допомоги потерпілому, який опинився в осередку пожежі, а також пожежно-рятувальну техніку, яка знаходиться на озброєнні пожежно-рятувального підрозділу м.Знам’янки, роботу пожежного ствола, що може подавати компактні та розпиленні струмені води.

Запобігти. Врятувати. Допомогти

Варто подякувати за участь в організації та проведення акції начальнику відділу освіти Знам’янської міської ради Л.Грековій, директору ДНЗ «Знам’янський професійний ліцей» С.Смолякову. Побажати освітянам знам’янщини і надалі підтримувати активну позицію у навчанні підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях.

"ВК" у PDF