Знам’янський район
Надзвичайні події

В Знам’янці відбулися тактичні навчання

В Знам’янці відбулися тактичні навчання
З метою підвищення професійної майстерності та вдосконалення рівня тактичної підготовки особового складу пожежно-рятувального підрозділу Знам'янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області 20 жовтня на АЗС ТОВ №2101 «Альянс-Холдинг» в м.Знам’янка відбулися тактичні навчання.
Проведення навчань на сьогодні теж є складовою успішного запобігання надзвичайним ситуаціям та необхідне як працівникам пожежно-рятувальної служби, так і власникам об’єктів. На навчаннях було задіяно 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

В Знам’янці відбулися тактичні навчання

В результаті навчань відпрацьовано дії персоналу з евакуації людей з використанням первинних засобів пожежегасіння, дії пожежно-рятувального підрозділу з рятування людей та гасіння пожежі на АЗС.

Завдяки високому рівню підготовки, злагодженості дій як персоналу даного об’єкту а також рятувальників, було отримано високу оцінку начальника Знам’янського міськрайвідділу майора служби ЦЗ Ларіонова В.С. та визначено підрозділ готовим до оперативного реагування на надзвичайні ситуації.

"ВК" у PDF