Знам’янський район
Надзвичайні події

Поліцейські виявили у знам’янчанина марихуану

Поліцейські виявили у знам’янчанина марихуану
Під час зупинки та огляду транспортного засобу в одного з пасажирів, що перебував у салоні, поліцейські виявили наркотичний засіб. За незаконне його зберігання чоловікові може загрожувати покарання – до 3 років позбавлення волі.
«Правоохоронці зупинили автомобіль для перевірки документів водія. У цей час пасажир почав вести себе підозріло. Працівники поліції виявили в барсетці чоловіка рослинну висушену речовину, яка згідно висновку експерта, є канабісом (марихуаною).

Як пояснив 29-річний знам’янчанин, нарковмісні рослини для риболовлі він нарвав на території закинутої господарської споруди», – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Зловмиснику оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Особі загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту на строк до 6 місяців, або до 3 років обмеження чи позбавлення волі.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF