Світловодський район
Надзвичайні події

Пам'ятний знак "Власівка" на в'їзді в селище знову пошкодили

Пам'ятний знак "Власівка" на в'їзді в селище знову пошкодили
Пам'ятний знак на в'їзді в селище Власівка в черговий раз постраждав від зіткнення з автомобілем.
За словами очевидців, пам'ятний знак був пошкоджений в результаті ДТП, яке сталося рано-вранці 10 вересня. Водій легкового автомобіля не впорався з керуванням і допустив зіткнення зі знаком, пошкодивши кам'яний парапет і металеву конструкцію монумента-покажчика.

Через деякий час пошкоджений автомобіль вже забирав евакуатор. Дорожня поліція на місці події так і не з'явилася.

Це вже не перший випадок, коли пам'ятний знак селища виявляється пошкодженим і в більшості випадків - пошкодження є наслідком ДТП. Крутий поворот і відсутність належним чином розміщених попереджувальних знаків є одними з факторів, на підході до яких монумент-покажчик періодично страждає від неуважних водіїв, які в'їжджають на територію селища з боку Кременчука.

Слід зазначити, що подібні події, на жаль, часто залишаються безкарними. Для водіїв, які вчинили наїзд на подібні конструкції, покаранням є не більше ніж розбите в результаті зіткнення авто. Постраждала власність селища так і залишається невідшкодованою. Схожий випадок стався неподалік від дитячого майданчика на території лісопаркової зони "Ласкаво просимо", де черговим горе-водієм, в результаті зіткнення, було пошкоджено декоративне кам'яну огорожу парку, так і залишається нагадуванням про те, що покарання не завжди наздоганяє винних.

Пам'ятний знак "Власівка" на в'їзді в селище знову пошкодили

На жаль, відсутність належного контролю і оперативної реакції з боку відповідних служб або властей допомагають і далі винуватцям правопорушень уникати відповідальності.

"ВК" у PDF