Олександрівський район
Надзвичайні події

Сільський голова підробила офіційні документи, щоб відмовити двом учасникам АТО у наданні землі

Сільський голова підробила офіційні документи, щоб відмовити двом учасникам АТО у наданні землі
Відносно голови Михайлівської сільської ради Олександрівського району, яка підробила рішення сесії про виділення земельних ділянок учасникам АТО, прокуратурою розпочато кримінальне провадження.
Встановлено, що рішенням сесії Михайлівської сільради двом учасникам бойових дій було надано дозвіл на розробку проекту землеустрою для відведення у власність земельних ділянок площею по 2 га. Проте, сільський голова змінила вказані рішення сесії, виклавши їх як рішення про відмову у наданні такого дозволу.

Крім того, до іншого рішення сільради про виділення присадибної ділянки вона внесла завідома неправдиву інформацію, збільшивши площу наданої землі з 1,3 га до 2,3 га.

На даний час жінці готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 (внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей) КК України. В разі доведення вини їй загрожує до 3 років позбавлення волі.

Досудове розслідування, що проводиться територіальними органами поліції за процесуального керівництва прокуратури, триває.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF