Знам’янський район
Надзвичайні події

Пам’яті Олександра Каплуна

Пам’яті Олександра Каплуна
Знам’янська районна державна адміністрація та районна рада глибоко сумують з приводу трагічної загибелі під час виконання військових обов’язків у зоні проведення антитерористичної операції старшого солдата Олександра Петровича Каплуна, який поклав своє життя 30 серпня 2016 року (0 22.00 годині), захищаючи Україну, її незалежність та волю.
Знову на знам’янську землю прийшла сумна звістка – Україна втратила ще одного з найкращих свої синів. У нелегкий для своєї держави час Олександр Петрович, не вагаючись, обрав важку місію – захищати рідну державу.

Олександр Петрович Каплун народився у с.Богданівка, закінчив Богданівську ЗОШ І-ІІІ ст. №1 іт.І.Г.Ткаченка. З травня 1997 року працював на нижньому складі державного підприємства «Чорноліське лісове господарство» спочатку охоронцем, а з січня 2001 року – верстатником деревообробних верстатів цеху переробки деревини.

9 липня 2015 року Олександр Петрович був мобілізований до Збройних Сил України, проходив війську службу в зоні проведення АТО, під Маріуполем.

На плечах воїна-земляка лежала велика відповідальність – захищати Батьківщину, рідний край, своїх дітей. Але життя героя обірвалося на 39 році життя. Без батька залишилися двоє дітей: донька – Людмила, учениця Знам’янського професійно-технічного ліцею №3, син – Захар, учень 4-го класу Богданівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2.

Висловлюємо щирі слова співчуття рідним та близьким Олександра Петровича Каплуна, пам’ять про якого житиме у серцях односельців та знам’янчан вічно.

Разом із сім’єю загиблого військовослужбовця у жалобі перебуває весь район.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF