Знам’янський район
Надзвичайні події

Поліцейські спіймали квартирного крадія на місці злочину

Поліцейські спіймали квартирного крадія на місці злочину
33-річний чоловік проник до помешкання 45-річної потерпілої, пошкодивши балкон. Жінка втекла з квартири і терміново зателефонувала у поліцію. Правоохоронці прибули за викликом та застали зловмисника за пошуками цінних речей.
Поліцейські спіймали квартирного крадія на місці злочину
«Злодієм виявився раніше неодноразово судимий за крадіжки місцевий мешканець. Працівники поліції встановили, що чоловік знаходився у сусідній квартирі та вирішив отримати легкі гроші. Намагаючись залякати жінку, він почав безперестану дзвонити їй у двері. Після того, як господиня не відчинила, крадій пошкодив перестінок між балконами квартир. Злодій встиг взяти фотоапарат і витягнути з сумочки гроші, але за декілька хвилин прибули поліцейські та перешкодили чоловіку зникнути з краденим. Вилучено і знаряддя злочину – металевий лом», - розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.


За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами
Знам’янського відділу поліції
ГУНП в кіровоградській області

"ВК" у PDF