Знам’янський район
Надзвичайні події

На Кіровоградщині пограбували ювелірні магазини

На Кіровоградщині пограбували ювелірні магазини
У неділю, 17 липня невідомі, одягнені у форму Національної поліції, озброєні автоматами, пограбували два ювелірних магазина – "Ларец" в Олександрії та "Рубін" у Знам’янці. Затримати грабіжників не вдалося.
Детективна історія, що може претендувати на екранізацію, зі слів очевидців виглядає так. О 9:15 на Соборну площу, а саме до магазину "Ларец", під’їхала Audi універсал темно-синього кольору (АІ 9137 СЕ). Водій залишився за кермом. Троє "пасажирів" вийшли з машини, увірвалися до магазину, роззброїли охоронця, кинули його на підлогу, наділи "браслети" йому і продавцю (до речі, це були поліцейські наручники з видаленими номерами), розбили вітрини і забрали лише вироби з золота, на інші прикраси уваги не звернули. Швидко, приблизно за 1 хвилину, "очистили" магазин і поїхали далі. Охоронна фірма, з якою господарі мали ділові стосунки, приїхала секунд через 20 після того, як грабіжники зникли.

Через півгодини за аналогічним сценарієм команда грабіжників повторила свій "подвиг" у Знам’янці на вулиці Грушевського. Взяли золото в магазині "Рубін".

Стверджують, що з "Ларця", господарі якого відпочивають в Іспанії, винесли товару на 10,5 млн. грн., які втрати поніс "Рубін" – наразі невідомо.

Зрозуміло, що номера машини виявилися "чужими". Поліцейські встановили, що вони були викрадені за день до пограбування, в Умані з автомобіля Chevrolet Lacetti. Тож, очевидно, що географія злочинних дій цих "гастролерів" доволі широка, а підготовка – добра. Чи впорається з розкриттям злочинів поліція?

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF