---
Надзвичайні події

До уваги водіїв! Сильна спека – зважайте на погодні умови!

До уваги водіїв! Сильна спека – зважайте на погодні умови!
За повідомленням Гідрометцентру України на території більшості областей нашої держави, зокрема і у Кіровоградській області, очікується сильна спека. Синоптики прогнозують місцями стовпчики термометра сягнуть відмітки 35-38°.
Поліція радить водіям планувати свої поїздки, а особливо на великі відстані з урахуванням погодних умов. Обов’язково брати з собою прохолодну воду в достатній кількості, і необхідні ліки. Намагатися одягати в дорогу вільний, нещільний одяг, уникати вживання жирної і солоної їжі. Паркуватися по можливості в тіні, а перед початком руху обов’язково провітрювати салон автомобіля, не залишати дітей у закритому авто навіть на короткий час.

Перед поїздкою обов’язково перевіряйте технічний стан авто. В спекотну погоду особливу увагу потрібно звертати на систему охолодження двигуна, рівень мастила, стан гальмівних колодок та тиск у шинах.

Шановні водії великовагових транспортних засобів! Правоохоронці Кіровоградщини нагадують вам про введення обмежень руху під час підвищення температурного режиму (більш ніж 280С) та інформують вас про місця тимчасового відстою транспортних засобів.

"ВК" у PDF