Знам’янський район
Надзвичайні події

Знам’янські поліцейські за кілька хвилин упіймали злодія, який обікрав магазин

Знам’янські поліцейські за кілька хвилин упіймали злодія, який обікрав магазин
До Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення продавця торговельного закладу про крадіжку. Правоохоронці прибули за викликом і наздогнали чоловіка, що втікав із місця злочину та намагався сховатися у дворах. Зловмисником виявився 37-річний раніше судимий за грабіж кіровоградець, який приїхав до міста Знам’янки з ціллю «легкої» наживи.
«Під час проведення слідчо-оперативних заходів було встановлено, що чоловік напередодні вже заходив до магазину, взяв із полички електричну зубну щітку вартістю більше 400 гривень, відірвав від неї магнітну стрічку та поклав під сорочку. Не викликаючи жодних підозр у персоналу, залишив приміщення магазину. Потім кіровоградець поїхав до обласного центру, де реалізував крадене за 200 гривень. Наступного дня зловмисник знову повернувся до торговельного закладу. Цього разу вирішив взяти таку ж зубну щітку та електричну бритву на загальну суму майже тисячу гривень. Речі планував продати, а кошти витратити на власні потреби, але намірам зловмисника завадили поліцейські», - розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За скоєне зловмиснику загрожує штраф, громадські або виправні роботи, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF