---
Надзвичайні події

Поліцейські Кіровоградщини продовжують боротьбу з пияцтвом за кермом

Поліцейські Кіровоградщини продовжують боротьбу з пияцтвом за кермом
Поліцейські роти дорожньо-патрульної служби як завжди здійснювали нагляд за дорожнім рухом та патрулювали дороги державного значення.
На 704 кілометрі автодороги Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка у Кіровоградському районі поліцейські помітили автомобіль ВАЗ-2102, водій якого з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху та створив аварійну ситуацію іншим водіям. Інспектори зупинили автівку та негайно припинили порушення правил дорожнього руху водієм, який своїми діями наражав на небезпеку життя та здоров’я інших його учасників. І, як виявилося, це не найгрубіше порушення ПДР, яке дозволив сьогодні собі горе-водій.

Після зупинки транспортного засобу правоохоронці виявили, що водій-порушник перебував за кермом з явними ознаками сильного алкогольного сп’яніння. За допомогою алкотестеру «Драгер» поліцейські одразу ж встановили ступінь сп’яніння чоловіка, яке склало 1,98 проміле, що майже в десять разів перевищує норму.

Після затримання водій пройшов медичне обстеження у Кіровоградському обласному наркологічному диспансері, де медики також підтвердили факт вживання керманичем алкоголю.

Наразі проводяться відповідні перевірки.
Шановні водії! Поліцейські Кіровоградщини вкотре закликають вас відмовлятися від керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Бережіть власні життя і здоров’я, а також життя і здоров’я інших учасників дорожнього руху!

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF