Світловодський район
Надзвичайні події

Правоохоронці вилучили у світловодця наркотичний засіб

Правоохоронці вилучили у світловодця наркотичний засіб
36-річний житель міста Світловодська раніше неодноразово притягувався до відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.
Під час проведення відпрацювання районного центру працівники відділу поліції та 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України отримали інформацію про те, що в автомобілі «таксі» перебуває чоловік, який незаконно зберігає наркотики.

«Зупинивши авто, у пасажира правоохоронці виявили та вилучили медичний ін’єкційний шприц із рідиною темно-коричневого кольору, схожою на опій, об’ємом 7 мл», – розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту до 6 місяців, обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

За матеріалами Світловодського відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF