---
Надзвичайні події

Оперативниками фіскальної служби області вилучено із незаконного обігу підакцизні товари на суму понад півмільйона гривень

Оперативниками фіскальної служби області вилучено із незаконного обігу підакцизні товари на суму понад півмільйона гривень
Протягом січня – лютого 2016 року до Єдиного реєстру досудових розслідувань за матеріалами оперативних підрозділів податкової міліції Головного управління ДФС у Кіровоградській області внесено 17 кримінальних правопорушень економічної спрямованості.
6 – за фактами ухилення від сплати до бюджету податків, 5 – за фактами розкрадання бюджетних коштів та їх легалізації, 5 – за фактами незаконної реалізації алкогольних напоїв, виготовлених з недоброякісної сировини, 1 – за фактом незаконного відшкодування ПДВ з бюджету та фіктивного підприємництва.

Слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Кіровоградській області протягом двох місяців 2016 року направлено до суду з обвинувальним актом два кримінальних провадження за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст. 199, ч.1, ч.2, ч.3 ст. 204 КК України за фактами незаконного виготовлення та збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв.

За результатами проведених заходів, направлених на протидію незаконному виробництву та обігу підакцизних товарів і перекриттю каналів їх контрабандного походження на внутрішній ринок України, співробітниками оперативного управління ГУ ДФС в області у січні – лютому 2016 року із незаконного обігу вилучено товарів підакцизної групи на загальну суму 521 тис.грн., у тому числі лікеро – горілчаних виробів на суму 392,6 тис.грн., спирту - 120,5 тис.грн. та тютюнових виробів - 8 тисяч гривень. Спільно з працівниками Служби безпеки України в області припинено злочинну діяльність підпільного цеху із виробництва алкогольних напоїв з недоброякісної сировини.

"ВК" у PDF