Світловодський район
Надзвичайні події

Трагедія в Калантаєві — мати і син вчаділи

Трагедія в Калантаєві — мати і син вчаділи
У понеділок, 22 лютого о 14:00 до чергової частини Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від фельдшера з села Калантаїв Світловодського району про те, що в приміщені власного домоволодіння виявлено труп власниці будинку, 1941 року народження.
Слідчо-оперативна група виїхала на місце події і виявила в коридорі на підлозі вказаного будинку труп жінки з видимими тілесними ушкодженнями у вигляді термічного опіку лівої руки, опіків обличчя, голови.

Під час проведення подальшого огляду, в одній із кімнат на підлозі виявлено саморобну електричну плитку спірального типу, встановлену на цеглі, у робочому стані зі слідами тління речей та решток одягу.

В іншій кімнаті будинку виявлено сина покійної, 1964 року народження, якого "швидкою допомогою" доставлено до реанімаційного відділення Світловодської ЦРЛ, з діагнозом: отруєння чадним газом, без видимих тілесних ушкоджень, де останній, не приходячи до тями, цього ж дня помер.

В кімнатах будинку є сліди кіптяви на стінах, задимлення. На момент виявлення померлих вхідні двері до будинку були закриті на гачок зсередини, цілісність вікон не порушена.

Тіла померлих направлено до моргу Світловодської ЦРЛ для встановлення причини смерті.

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального Кодексу України.

"ВК" у PDF