Онуфріївський район
Надзвичайні події

В Онуфріївському районі чоловік наніс родичці смертельні тілесні ушкодження

В Онуфріївському районі чоловік наніс родичці смертельні тілесні ушкодження
Від отриманих травм 86-річна потерпіла померла в лікарні. За вчинене чоловіку загрожує покарання – до 10 років позбавлення волі.
Попередньо встановлено, що 51-річний чоловік прийшов до родички, яка мешкала в одному з сіл Онуфріївського району. Перебуваючи у стані сп’яніння, гість посварився з літньою жінкою та завдав їй численних ударів у різні частини тіла.

Після цього пішов до сусіда і почав скаржитись на родичку та розповів про сварку. Односелець вирішив провідати її, а, зайшовши до будинку, побачив непритомну потерпілу з тілесними ушкодженнями та викликав швидку допомогу. У лікарні жінка померла. Від медичних працівників повідомлення про подію надійшло до поліції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Зловмисника затримано, йому оголошено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Вирішується питання про проведення судово-психіатричної експертизи для встановлення психічного стану підозрюваного на момент вчинення злочину.

За матеріалами Онуфріївського відділення поліції
Світловодського ВП ГУНП в Кіровоградській області

"ВК" у PDF