Знам’янський район
Надзвичайні події

Правоохоронці викрили злодіїв, які скоїли крадіжку інструментів на 13 тисяч гривень

Правоохоронці викрили злодіїв, які скоїли крадіжку інструментів на 13 тисяч гривень
Серед викраденого газонокосарка, бензопила, болгарка, дриль та інше майно, яке двоє жителів Знам’янського району продали за майже втричі меншу суму.
До відділу поліції надійшло повідомлення від 64-річного мешканця обласного центру. Чоловік розповів, що в одному з населених пунктів району з його заміського будинку було викрадено електроінструменти.

«Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетні місцеві жителі, 18 та 29 років, раніше судимі за майнові злочини. Злодії проникли до помешкання потерпілого та викрали майно на загальну суму 13 тисяч гривень.

Крім цього, молодший з товаришів, щоб відвести від себе підозру, викрав також інструменти ще й у свого родича. Викрадені речі зловмисники збули в обласному центрі за 5 тисяч гривень. Гроші витратили», - повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF