Олександрівський район
Надзвичайні події

Кіровоградська область: рятувальники продовжують надавати допомогу водіям на автошляхах області

Кіровоградська область: рятувальники продовжують надавати допомогу водіям на автошляхах області
17 січня о 19:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в Олександрівському районі, між селами Роздолля та Підлісне автомобіль «ГАЗЕЛЬ» з’їхав у сніговий кювет.
На місце події виїхав черговий караул державної пожежно-рятувальної частини №29 У ДСНС України в області у складі 5 чоловік особового складу на автоцистерні та надав допомогу по транспортуванню автомобіля на безпечну ділянку шляху.

Цього ж дня бійцям державного пожежно-рятувального підрозділу №32 У ДСНС України в області двічі довелось надавати допомогу водіям транспортних засобів, які потрапили у скрутне становище внаслідок сильної негоди. О 19:40 працівники підрозділу залучивши допоміжну техніку райавтодору Петрівського району вилучили їз засніженої ділянки шляху рейсовий автобус та легковий автомобіль. Подія трапилася на автодорозі Петрове - Кіровоград біля села Маловодяне, що у Петрівському районі.

Годиною пізніше на автошляху Петрове – Олександрія, біля с. Чечеліївка того ж району заручниками наслідків складних погодних умов стали 5 легкових автомобілів. Завдяки професійним діям рятувальників державної пожежно-рятувальної частини №32 У ДСНС України в області легковики було звільнено зі снігових заметів.

Зима повністю вступила у свої права демонструючи власникам транспортних засобів свою силу та лють. Так, інший прикрий випадок стався на автошляху Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв, що пролягає через Компаніївський район. Направляючись до с. Димитрове Устинівського району, водій легкового автомобіля «ВАЗ 2107» не зміг продовжити рух внаслідок утворення на дорозі сильного сніжного перемету. На допомогу «полоненому» природної стихії прибули рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №28 У ДСНС України та оперативно звільнили авто їз зимової сніжної пастки.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF