Онуфріївський район
Надзвичайні події

Поліцейські затримали жителя Онуфріївського району, який до смерті побив співмешканку

Поліцейські затримали жителя Онуфріївського району, який до смерті побив співмешканку
Під час святкування Різдва у колі гостей між цивільним подружжям сталася сварка. Згодом, вже наодинці з жінкою, чоловік продовжив з’ясування стосунків, що закінчилося для потерпілої трагічно.
6 січня до Онуфріївського відділення поліції надійшло повідомлення про подію.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили тіло 43-річної жінки з численними тілесними ушкодженнями в області голови та тулуба.
Було встановлено, що того вечора співмешканці спільно з гостями влаштували застілля, у ході якого між 37-річним чоловіком та його цивільною дружиною виникла словесна сварка. Запрошені почали захищати жінку, що не сподобалося господарю будинку, який провівши гостей, продовжив «розмову» зі співмешканкою. У розпалі суперечки чоловік наніс жінці декілька ударів по голові пляшкою з-під алкогольного напою та тілесні ушкодження в різні частини тіла, від яких потерпіла померла на місці.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід – тримання під вартою, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.

За матеріалами Онуфріївського відділення поліції
Світловодського ВП ГУНП в Кіровоградській області

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF