Знам’янський район
Надзвичайні події

Правоохоронці за кілька годин затримали грабіжника

Правоохоронці за кілька годин затримали грабіжника
Ним виявився неповнолітній житель міста Знам’янка Кіровоградської області, який раніше вже був судимий за крадіжку. Юнак відібрав у перехожої особисті речі. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до шести років.
До відділу поліції надійшло повідомлення від 34-річної місцевої мешканки. Жінка розповіла, що на одній з вулиць районного центру невідомий вихопив з рук пакет з миючими засобами, ліхтариком та парасолькою.

«Працівники поліції прибули на місце пригоди. У ході відпрацювання території міста правоохоронці помітили хлопця, який вів себе підозріло, почав тікати від поліцейських та був затриманий. Як з’ясувалося, 16-річний підліток частину награбованого викинув у сміттєвий бак, неподалік від місця скоєння злочину. Ліхтар, який зловмисник залишив собі на згадку, правоохоронці вилучили», – повідомив начальник відділу поліції Андрій Бензар.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області

"ВК" у PDF