Світловодський район
Надзвичайні події

Дві пожежі сталися у Світловодську на різдвяні свята

Дві пожежі сталися у Світловодську на різдвяні свята
5 січня 2016 року на пункт зв’язку ДПРЧ-17 У ДСНС України у Кіровоградській області надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Калабороцькій. Горіли речі домашнього вжитку, що знаходилися під металевим навісом, прибудованому до гаража.
На місце події прибув черговий підрозділ ДПРЧ-17 і за лічені хвилини приборкав вогняну стихію. Наразі господарі підраховують збитки, а фахівці шукають винних. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Також світловодські вогнеборці ліквідували пожежу 7 січня на вулиці Пушкіна

Порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення стало причиною пожежі господарчої споруди на території приватного домоволодіння в день Різдва Христового. Рятувальники, які прибули на місце події оперативно ліквідували загоряння, хоча вогняна стихія таки встигла завдати чималих збитків господарям.

Світловодський МРВ У ДСНС України у Кіровоградській області нагадує про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки в побуті!

Постійно слідкуйте за станом опалювальних печей та димарів, своєчасно їх ремонтуйте, слідкуйте за справністю електричних мереж. Будьте обережними при курінні та використанні відкритого вогню на горищі, в підвалах, сараях та інших підсобних приміщеннях. Не залишайте без нагляду ввімкнені телевізори та інші електропобутові прилади.

"ВК" у PDF