Знам’янський район
Надзвичайні події

На Знам’янщині затримано чоловіка, який пограбував односельчанку

На Знам’янщині затримано чоловіка, який пограбував односельчанку
За вчиненні кримінальні правопорушення жителю Кіровоградської області загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.
До Знам’янського відділу поліції звернулася 49-річна мешканка одного з сіл та розповіла, що до будинку вночі вдерся односельчанин і відкрито заволодів її речами.

«Правоохоронці з’ясували, що 28-річний неодноразово судимий місцевий житель забрав із домоволодіння своєї знайомої журнали, в яких знаходилися грошові кошти. Втім по дорозі додому зловмисник загубив готівку через власну необережність. Також поліцейські встановили причетність чоловіка до крадіжки зварювального апарату з гаражного приміщення іншого односельчанина. У даний час викрадене майно вилучено за попереднім місцем проживання зловмисника та в подальшому буде повернуто законному власнику під розписку», – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Розслідування у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), та ч. 3 ст. 185 ККУ (крадіжка), триває.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області

"ВК" у PDF