---
Надзвичайні події

У святкові дні залучатиметься максимальна кількість поліції для охорони правопорядку

У святкові дні залучатиметься максимальна кількість поліції для охорони правопорядку
Під час апаратної наради в облдержадміністрації було розглянуто питання про забезпечення громадської безпеки під час новорічних та різдвяних свят в області. Доповідав начальник управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції України в області, полковник Олег Науменко.
За наявною інформацією протягом 31 грудня та 1 січня на території області заплановано проведення 12 масових заходів за участю близько 3,5 тис. громадян. Відповідно до затверджених розрахунків, охорону публічного порядку під час їх проведення забезпечуватимуть 79 працівників органів поліції області.

Вживаються місцевими підрозділами поліції спільно із СБУ та УДСНС заходи щодо попередження можливих терористичних актів. Приведено у готовність наряди вибухотехнічної служби при ГУНП у разі надходження інформації про виявлення чи застосування вибухових пристроїв, вогнепальної зброї та інших суспільно небезпечних пристроїв.

З метою належного реагування на можливі протиправні дії напередодні та під час проведення масових заходів, головним управлінням та територіальними органами поліції створено посилені слідчо-оперативні групи та групи документування. Для своєчасно реагування на зміни в оперативні обстановці з числа особового складу підрозділів поліції особливого призначення створено мобільні резерви. Крім того, у святкові дні залучатиметься максимальна кількість особового складу органів поліції до несення служби з охорони публічного порядку на маршрутах патрулювання.

На завершення начальник управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції України в області, полковник Олег Науменко звернувся до голів районних державних адміністрацій та міських голів щодо завчасного інформування органів поліції про проведення масових заходів у період новорічних та різдвяних свят.

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF