Знам’янський район
Надзвичайні події

У Знам’янці в дорожньо-транспортній пригоді травмовано пішохода

У Знам’янці в дорожньо-транспортній пригоді травмовано пішохода
24 грудня близько 12 години 40 хвилин на вулиці Калініна у місті Знам’янка відбувся наїзд автомобіля на жінку-пішохода, 1935 року народження.
За попередніми даними водій автомобіля SKODA Octavia, виїжджаючи з прилеглої території не впевнився у тому, що це буде безпечним для інших учасників дорожнього руху, та допустив наїзд на жінку-пішохода.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди жінка зазнала травмувань, з якими її було доставлено до місцевої центральної районної лікарні.

Наразі триває розслідування.

Шановні пішоходи! Нагадуємо вам, що переходити вулицю дозволяється у чітко встановлених місцях по пішохідних переходах. Будьте уважні і обережні при переході вулиці, не виходьте на дорогу з-за нерухомого транспорту. Якщо потрібно перейти вулицю на нерегульованому перехресті, дійдіть до пішохідної доріжки, переконайтеся у відсутності транспорту, і тільки тоді починайте перехід. При русі в темний час доби і в умовах недостатньої видимості пішоходам рекомендується мати при собі предмети зі світловідбиваючими елементами і забезпечувати видимість цих предметів водіям.

"ВК" у PDF