Знам’янський район
Надзвичайні події

Мешканку Знам’янки викрито у зловживанні службовим становищем та привласненні грошей

Мешканку Знам’янки викрито у зловживанні службовим становищем та привласненні грошей
52-річна знам’янчанка підробила службові документа та використала їх, внаслідок чого незаконно отримала майже 9 тисяч гривень. У рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за цими фактами, зловмисниця повернула потерпілому гроші.
До правоохоронців звернувся 79-річний місцевий житель з повідомленням про те, що він не отримує щомісячні соціальні виплати.

«У результаті проведення перевірки поліцейські встановили, що упродовж 10 місяців особа, яка мала доступ до грошових коштів, привласнювала їх. Крім того, жінка підробила підпис потерпілого в службовій документації», – повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Зловмисниці оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 3 ст. 191 Кримінального кодексу України «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем», та ч. 1, 3, 4 ст. 358 «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» КК України.

Жінці загрожує обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


За матеріалами Знам’янського відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF