Онуфріївський район
Влада

Вокальній студії «Зорепад» 10 років

Вокальній студії «Зорепад» 10 років
Вокальна студія «Зорепад» добре відома не тільки в Онуфріївському районі, але й за його межами: колектив неодноразово перемагав на районних, міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Керує цим чудовим колективом майстер своєї справи - Аліна Науменко.
Аліна Анатоліївна застосовує в колективі свою власну програму навчання, де крім вокалу вводяться уроки хореографії та акторської майстерності. Саме це допомагає отримувати перемоги в конкурсах, які є сходинками, що долають діти, підіймаючись на вершину майстерності.

Відсвяткувати десятиріччя колективу вирішили концертною програмою для спортивно-оздоровчого табору в якому зараз перебувають 227 учнів 1-8 класів Онуфріївської школи. Розпочався виступ піснею «Зелений вітер», потім були чудові вокальні номери, а закінчився концерт піснею «Мирна Україна». Участь в програмі взяли Віталій Одінцов – звукорежисер, вокалісти Марія Беля, Владислав Черняк, Анастасія Сідельнікова, Наталія Григоренко, Станіслав Чепак, Данііл Танасієнко, Поліна Павленко, Анастасія Біленька, Тая Баркарова.
Глядачі гучними оплесками дякували артистам за чудові виступи і поздоровили «Зорепад» з ювілеєм.

Владислав Овчаренко
Вокальній студії «Зорепад» 10 років
Вокальній студії «Зорепад» 10 років

ТОП новини

Вісточка на фронт

22 березня 2024, 11:34

"ВК" у PDF