---
Влада

«Якщо Довгий діятиме в тому ж дусі, незабаром ми побачимо нового сильного політика», — депутат Вадим Денисенко

Колеги по Парламенту від фракцій БПП та «Народний фронт» підтримали Олеся Довгого та розкритикували роботу відомства Юрія Луценка.
Нардеп від «Народного фронту», віце-президент Парламентської асамблеї Ради Європи, Георгій Логвинський назвав справу проти Олеся Довгого безперспективною. «У мене питання: за що пана Довгого? Десять років тому Довгий під час ведення сесії міськради порушив регламент. Ми можемо зробити висновок, що співучасниками злочину в цій ситуації будуть усі органи влади. Тому що ті депутати, які голосували за це рішення, ті, хто виділяв, писав, за аналогією закону, мені здається, що весь Кабінет Міністрів і вся ВР просто мають перенести свої засідання до в’язниці. Тільки я вважаю, що з правом це не має нічого спільного. Як юрист і правозахисник у цих документах я бачу принципову зміну, перехід межі норм права. У мене є багато питань до легальності. Тим більше, залишилося менше трьох місяців на те, щоб розглянути його справу в суді, і це нереально. За цей час Олесь з адвокатами навряд чи будуть належним чином ознайомлені з матеріалами, тому вона не є перспективною загалом», — прокоментував Логвинський.

У свою чергу, депутат від БПП Вадим Денисенко заявив, що невдовзі ми побачимо нового сильного політика всеукраїнського масштабу. «Народний депутат Олесь Довгий має всі шанси стати сильним політиком», — про це заявив народний депутат від Блоку Петра Порошенка Вадим Денисенко. «Прочитав на «Лівому березі» (Інернет-видання LB.ua — ред.) інтерв’ю Довгого Соні Кошкіній. Усе більше переконуюся, що з усієї цієї історії зі зняттям недоторканності додаткові політичні дивіденди отримає тільки Олесь Довгий. Луценко, схоже, не міг припустити такого сценарію. Якщо Довгий продовжуватиме діяти в тому ж дусі, незабаром ми побачимо нового сильного політика», — наголосив Денисенко.

Нагадаємо, в інтерв’ю сайту Lb.ua Олесь Довгий заявив, що має намір пройти весь судовий процес до кінця, щоби поставити крапку в звинуваченнях проти нього. Крім того, Довгий заявив, що, незважаючи на зняття недоторканності, він залишається народним депутатом і надалі буде працювати на благо своїх виборців.

Дмитро Петренко,
за матеріалами 112.ua та UNN.com.ua

"ВК" у PDF